1 dl
rapsolja (varmpressad eller annan neutral olja)salt peppar"Vispa ihop äggulan med senapen, fint riven eller pressad vitlök, pressad citron och sambal.
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Idag serverades coleslawenmed färsk vitkål så jag hoppade över att slaka kålen p. Blanda dressingen väl med den strimlade kålen och de rivna morötterna
Smaka av med salt och svartpeppar. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Vi lyckades grilla trots det lynniga vädret med ömsom regn, ömsom sol. Smaskens räkor. Jag har bara inte kommit mig för att göra dem på nytt, vilket är märkligt, med tanke på hur oerhört goda de är
Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.