(2-3) Gör en redning på mjölet och resten av grädden och rör ner den i pannan. Lägg i paprikan och koka ytterligare några minuter (2-3) Blanda till sist i räkor och konjak
Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller. Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…
Bred ut i smord form 20x30cm och grädda i 15-20 minuter i 175 grader. Kakan går inte att motstå med sina olika lager med choklad, kolakräm och marshmallows
Matmarknad I helgen var det Internationell Matmarknad på Stortorget. Â Ett kringresande mattivoli, samlat under det Fransk/Engelska företaget Groupe Géraud
- så iväg och köp dig en kokosnöt nu. Idag startar jag dagen med kokos, älskar att kunna köpa mig en färsk kokosnöt, man får lite paradiskänsla i tanken och den behövs verkligen nu i denna "sommar"
Erika hade bokat behandlingar på Torekov hotell och spa, och till lunch hade hon lagat fisksoppa från paradiset, ur Anna och Fanny Bergenströms fina bok Under valnötsträdet, och dessutom lagt till färska blåmusslor
Ta en form som du har smort med lite smör, och häll i Nutella-blandningen. Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. In i ugnen på 180 grader i ca 10-15 minuter
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Som den matnörd jag är så känns det nu som jag varit till paradiset och vänt. Jag har precis ringt till Olle (dotterns pojkvän) och tackat för ripbrösten och ni ska veta att de smakade ljuvligt
Perfekt LCHF-mat, med andra ord. Förra helgen var det underbart. Bad, sol, god mat och trevliga vänner. Vi har nästan alltid tur med sol och värme när jag hälsar på hos min goda vän
TwitterFacebookE-postGoogleGillaGilla Laddar. Igår bjöd Mia på nyttiga dietistbollar till den sedvanliga torsdagsfrukosten som bland annat förgyller vår vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.