18-12 pilgrimsmusslor
2 msk smör, rumstempererat gourmet flingsalt svartpeppar 2 klyfta vitlök 1 schalottenlök, finhackad persilja, hackadRör ihop det mjuka smöret med salt, peppar, pressad vitlök, hackad schalottenlök och persilja.
Värm upp en stekpanna. När pannan är het, tillsätt smörblandningen och låt smälta och bli varm. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i smöret., max 1 minut per sida.
Lägg upp pilgrimsmusslorna på en tallrik. Häll smöret över och garnera med persilja. Servera genast!
120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Egentligen vet jag inte alls varför, men jag fick ett plötsligt sug efter pilgrimsmusslor. Nu hade jag en sådan väldans tur att jag hittade färska pilgrimsmusslor i affären
Servera såsen till smörstekta laxfjärilar och broccoli. Snabbmat en söndag. Idag får du tips på en riktigt snabb och lättlagad gräddsås som passar väldigt bra till smörstekt fisk
Supergott är ordet och en riktig festmiddag. Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Ärtskott och lite koladoftande brynt smör är pricken över i
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Rosta under tiden pinjenötterna i en upphettad torr stekpanna till de börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.