Förrätter

Förrätter

  • 10 Recept
Vitlöksgratinerade blåmusslor

Vitlöksgratinerade blåmusslor

Blåmusslor bas1 kg blåmusslor, färska eller frysta 3 schalottenlökar 2 msk smör 2 dl vitt vin, + 1 dl vatten
Carpaccio med löjrom och pepparrot

Carpaccio med löjrom och pepparrot

Fantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton
Rårakor med löjrom och brynt smör

Rårakor med löjrom och brynt smör

Cook Time. 6 Min. Perfekt löskokt ägg. Servings. 4. Tzatziki med ingefära och lime. 25 Min. Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter
Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs

Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs

400 g pilgrimsmussla. 1salt. 1svartpeppar, nymald. 12 msk smör, till stekning. 1tryffelmajonnäs. 12 äggulor. 11 tsk citron, färskpressad
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

8-12 pilgrimsmusslor. 12 msk smör, rumstempererat. 1gourmet flingsalt. 1svartpeppar. 12 klyfta vitlök. 11 schalottenlök, finhackad