Smörstekta pilgrimsmusslor med fänkålssås och basilikaslungad fettucini
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 600 gram pilgrimsmusslor
  • salt
  • smör till stekning
  • 4 portioner
  • 0,5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 100 gram fänkål
  • 1 msk smör
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk grönsaksfond
  • 3 dl vispgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 5-6 varv på svartpepparkvarnen
  • 4 portioner
  • 500 gram färsk fettucini
  • 1 kruka basilika
  • 0,5 dl rapsolja
  • 1 dl riven västerbottensost
  • 1 krm salt
  • 6 varv på svartpepparkvarnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.