3 så
är det större risk att det är i tablettform än ett djur som endast består av huvud och stjärt. Nog tjatat om det, vi går direkt över till receptet. Rimmad torskrygg som stekts i smör med ett fluffigt mos med kripsig bacon. Och du, kom tillbaka hit till Matsafari i slutet av veckan för då kommer ett annat dunder-recept som är så där ”To-die-for” om man gillar curry. Tjingeling.
Sillahallens torskryggmedbacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Smörstekttorskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Lägg upp som på bilden och ringla lite brynt smör på blomkålspuréen och torskryggen innan du lägger på rödvinssmöret och ärtskotten
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.