När den dessutom är glutenfri och snål på kolhydrater kan det ju knappast bli bättre eller hur. SkagenröranHacka räkorna grovt och blanda samman med finhackad dill, rödlök och resten av ingredienserna
Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin. Hacka resten av räkorna grovt och blanda med majonnäs, crème fraiche, dill, citronsaft, salt och peppar och fördela på bröden
Själv hoppar jag gärna över sillen och dekorerar istället ett par kantskurna formbröd med t. ex rökt lax, skaldjur, ägg, röror, skinka, hyvlad ost, grönsaker och frukt
Räkor, röd stenbitsrom, rökt lax, dill, citronskiva och gurkskivorBlanda ihop fyllningarna. Plasta in med plastfolie och låt stå i kylskåp minst några timmar
Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin. Hacka resten av räkorna grovt och blanda med majonnäs, crème fraiche, dill, citronsaft, salt och peppar och fördela på bröden
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.