Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Koka upp grädde med lite valfritt örtsalt, ochlägg ned kålen. Grönkål är - precis som all sorts kål - supernyttig, och innehåller massor med vitaminer och mineraler
strö över det andra hackade äggetoch lite paprikapulver garnera med salladsblad. rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver
Servera med sallad. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.