Men varför nöja sig med detta tänkte vi och plockade fram vår varmluftsfritös. De försöker slå sig in på den svenska marknaden med kvalitet på saker framför att vara billigast
Till en smörgåsbakelse. Plasta in med plastfolie och låt stå i kylskåp minst några timmar. Majonäs evenuellt utblandad med hälften uppvispad sojagrädde så den blir lättare
Späd med ölen till en klumpfri smet. Doppa lökringarna i frityrsmeten och fritera några åt gången. Skala löken och skär den i skivor, cirka sju millimeter tjocka
Vill du ha en rökig smak på såsen så smaksätt medrökt olja eller i nödfall liquid smoke. Att bjuda på dessa smakrika ribs med läckert frasiga lökringar, en krämig krispig coleslaw och helt galet goda Padrónes kommer blir årets snackis i bekantskapskretsen
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Späd med ölen till en klumpfri smet. Doppa lökringarna i frityrsmeten och fritera några åt gången. Skala löken och skär den i skivor, cirka sju millimeter tjocka
LaxröranMixa samman den kallrökta laxen med resten av ingredienserna. SkagenröranHacka räkorna grovt och blanda samman med finhackad dill, rödlök och resten av ingredienserna
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.