Små smulor från midsommarbordet
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl skalade räkor
  • 1 romansallad
  • 4 ägg, kokta och delade
  • 10 rädisor, delade
  • 16 färskpotatis, förkokt
  • ½ purjolök, endast det vita,skivad
  • 2 äggula
  • 2 msk tärnad matjesillfile
  • 1 citron
  • 1 dl finriven västerbottensost
  • 2-4 msk mjölk
  • salt, svartpeppar
  • 4 dl kesella
  • 4 dl creme fraiche
  • 2 dl tärnad matjesill
  • 1 knippe dill, finskuren
  • ½ dl gräslök, finskuren
  • 2 msk riven pepparrot.
  • 6 blad gelatin, blötlagd
  • Salt
  • 5 skivor Kavring
  • 100 g Brynt smör
  • 2 liter jordgubbar, noppade
  • ½ liter apelsinjuice, färskpressad
  • 2 lime, skal och juice
  • 1 kvist grönmynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.