Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligenärvärda ett blogginlägg. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
En helg när livet ärsådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Helgen som gick bjöd ju på strålande sol och riktig vårvärme. Det härär mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär
Då måste du bara testa de härbusenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte baraär så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.