Rätten sköter sig själv i ugnen medans potatisen kokar. Krydda med salt och citronpeppar. Blanda ihop grädde, creme fraiche, pressa i citronsaft, tillsätt wasabi, dill och smaka av med lite salt
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Smörstekttorskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.