Skrädmjölskakor Skrädmjöl är rostat havremjöl som troligen kom till Sverige och Värmland med finländska nybyggare på 1500-talet Bröd att baka
Julgott 4: Småkaka med saffran och vit choklad En ny favorit har jag fått när jag testade detta recept från bloggen Lilla mors skafferi, som du hittar HÄR GladiGrönt
Skrädmjölskakor Hej fredagkväll. Här laddas det för en liten road trip imorgon. Nån timmes bilkörning med hög musik och sen en väntar en dags härligt kompishäng och jag är så pepp Fredagskakan blogg
Skrädmjölskakor Louise skriver Jag har en brödbok som en gammal kurskompis till mig skrivit, "landskapsbröd" av Karl-Johan Börjesson Mumseriet
Skrädmjölskaka Smör och socker röres pösigt. Tillsätt sedan äggen och rör till en jämn smet. Övriga ingredienser blandas och tillsättes Matklubben.nu
Landskapsbröd Värmland Skrädmjölskakor Smält margarinet och tillsätt mjölken. Värm tills degvätskan blir fingervarm. och rör ut jästen med denna Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.