Skaldjurspaella, salsa och mat som gemensamt språk 40 personer. Nu i veckan var det dags. För någon månad sedan eller två, lyckades jag i ett svagt ögonblick lova att laga mat på en studentmottagning
Djupdök i frysen och hittade en förpackning med skaldjurspaella från i juni. Tina upp skaldjurspaellan i en vid och tjockbottnad kastrull med några msk vatten, sätt plattan på medelstark värme med locket på och rör då och då
Jag rekommenderar räkor, deras auberginechips, skaldjurspaella, het chorizo och getostsallad. Manchester erbjuder så många bra restauranger, cafeer och barer att det är omöjligt att nämna dem alla, men här kommer mina absoluta favoriter
Så nu tänkte jag tipsa er läsare om hur man gör en riktigt smarrig fisk- och skaldjurspaella. Visst, paella är ”spanjorernas pyttipanna” och i de spanska hemmen består den av rester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.