Blanda majonäs, creme fraiche och senap med dill, rödlök och gräslök, salta och peppra. Lägg ett salladsblad på brödskivan och lägg sedan upp röran, garnera med löjrom och några dillkvistar
Jag blandar gärna upp majonnäsen med crème fraiche och smaksätter med salt, peppar och dill. Häromveckan gjorde jag en variant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite riven västerbottenost och finhackad rödlök
Stek brödskivorna på en medelhög värme tills de blir gyllenbruna. Skeda upp skagenröran på franskorna, dekorera sedan med en citronskiva och en dillkvist 700 g rensade räkor
Gör så här Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, gräddfil, citronsaft och vitpeppar. Lägg räkröran på bröden och garnera med dill och citron
Till förrätt blev det en hemmagjord skagenröra på rostat bröd, toppad med lite dill och citron. Lägg upp på rostat bröd och toppa med röd rom, citron och dillvippor
Börja med dillaoilin, vispa äggulor och vinäger, tillsätt sedan oljan droppvis under kraftig vispning så att en majonnäs bildas, smaksätt med citron, dill och kryddor (droppa så många droppar Tabsco som du vill ha
Smaka av med salt och peppar, lägg slutligen i dillen (hackad). Gratinerad hummer med smakrik sås2 st förkokta humrarTill gratingeringen. SkagentoastEtt gott surdegsbröd1 burk räkor1 burk kräftstjärtar1 burk ishavsromcreme fraicherödlök dillcitronsaftsaltpeppar
Toppa med dill och servera med citronklyftor. Lägg upp 12 öppnade ostron på ett fat med is. Klicka på 1 tsk rom och 1 tsk Valio Eila™ laktosfri smetana på varje ostron
Ångad vit sparris med citronhollandaise och laxromPortioner. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
Servera med citronhollandaisen, dekorera medlaxrom och ärtskott. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.