C delar gärna med sej till oss av frukterna från hennes planteringar, tidigare har rabarber, tomater och chili hittat hit, och nu fick vi alltså med oss en megalaktiskt stor zucchini hem
När jag fick den senaste härliga korgen med nyskördade grönsaker från mina föräldrars lantställe omvandlades några av zucchinisarna, tomaterna, en rödlök och en del av den färska vitlöken till den här fräscha pastarätten
Gratänger är ju väldigt tacksamt, de är ofta lätta att förbereda och så klarar de sig själva i ugnen en stund medan man kan fixa med lite disk och förbereda tillbehör
Det här kan låta som en planerad middag men icke, det låg en tomat, en liten zucchini och ett paket bacon i kylen och fast hela jag känner mig oplanerad just nu och inte får någonting ur händer så blev det konstigt nog en helt ok middag
Den får fin mustig smak av det rökiga salta baconet, tillsammans medzucchinin (kallas även squash). När de är färdigstekta lägger du i zucchinin och låter fräsa med ett tag
Place zucchini in a colander and use clean hands to squeeze out excess liquid. Add bacon , corn and 40g (1/2 cup) cheddar. 1 zucchini, coarsely grated. 2 rindless middle bacon rashers, coarsely chopped
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Salt & peppra samt. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.