Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för att se lite snygg ut. Degrullen går bra att förvara i frysen för att sedan ta fram och grädda vid behov
Nu är det förmodligen inte så himla smart av mig att lägga upp sådana här bilder och läska er med. Vet att ni är många som har börjat ett sundare och friskare liv såhär efter nyår, men att välja att inte visa denna drömdessert och gömma receptet långt in i en låda är snudd på egoistiskt och det vill jag inte bli anklagad för
Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Bryn hälften av smöret så att det får en gyllenbrun ton och börjar dofta kola, ställ åt sidan
Jag blir taggad och vill nu inspirera och peppa dig till att byta ut ditt kaffe drickande mot en rad olika goda drycker som är bra och renande för kroppen och som ett STORT plus ger DIG mer energi
Kavla väldigt lätt ovanpå papperet så att papperet gör ett litet avtryck i sugarpasten. Se till att inte trycka för hårt, då dras sugarpasten ut och bokstaven blir avlång
Så är vi där igen och massor att välja av på själva julafton. Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för attkunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.