Tipsar här om enkel förrätt som passar perfekt att inleda helgen med, nämligen dennavansinnigt goda rödbetscarpaccio med fetaost, rucola, rostade hasselnötter, rapsolja & balsamico
Där har jag inte räknat ut totalt, men ni hänger med i mitt tänk. Pojkarna fick bröd till maten, det har jag inte räknat på här utan bara själva soppan
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Idag blev det köttfärssoppa med cayenne och spiskummin. stek köttfärsen i en stor kastrull, hacka lök och vitlök och blanda i, dela paprikan i mindre bitar och lägg också i kastrullen
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Skriv en etikett med instruktioner och häng/sätt på burken. 2 dl farinsocker packas sedan ovanpå strösockret. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. 2 dl farinsocker
Skär paprikorna i små tärningar och lägg i en bunke. Slå i champinjonerna (ej spadet). In i ugnen, 200grader ca 45-50 minuter. 1 liten burk champinjoner. 1 milda minimat grädde. 2 matskedar kinesisk soya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.