Idag får du mitt bästa recept påinlagdsill. Julsill. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämigpotatisgratäng. Det var litedåligt väder på dagen, men påeftermiddagen kom solen
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept påmatjessill som passar finfinttillmidsommarbuffén
Fisk funkar lika bra pågrillen som påspisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
12 färskpotatisar. 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 12 färskpotatisar 4 kokta ägg 2 rödlökar 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g 1 krm salt 1 krm peppar 75 g Arla® Svenskt Smör
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Lägg en litenklick smör på varje och bred ut den slarvigt. Arbeta ihopingrediensernatill degen till en smulig massa, det går enklast med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.