Förra året blev jag inspirerad av Josefin då vi körde FF samtidigt, att koka kycklingfiléer och ha i kylen, bara att värma med den kolhydratkällan man vill och lägga till grönsaker
Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta
Denna läckra recept är en av mina favoriter. Jag är inte jätte förtjust i kyckling, men om man kan tillaga det rätt är det förmodligen en av de mest godaste kött någonsin
Smaka av och krydda ev. Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Skölj, torka av och ansa kycklingfiléerna. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.