När man bakar mjölk- och glutenfritt bananbröd och unnar sig vara lycklig. Och jag försöker unna mig att vara lycklig och inse på djupet att jag faktiskt är värd det
Äntligen semester. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Lagom till semestern så delar jag den givetvis med er. Det blir nog lite praktiska tips på utflyktssnacks, snabba luncher och enkla middagar och liknande under semestern men då får ni hänga med på Instagram istället
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Jag trodde att jag skulle hinna skriva en hel massa inlägg nu när jag är ledig men det är fullt upp hela tiden trots att det är semester
Våren har låtit vänta på sig och många väntar otåligt på att få ta ut grillen. Jag tog fram grillen redan i januari och grillade sotare, så jag bryr mig inte så mycket om, om det är vår, sommar, höst eller vinter
Saftig och god äppelkaka sista dagen på semestern. Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigt bageri bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.