Smaka av med lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan. Rulla musslorna i mjöl och slå av dem lite, rulla dem därefter i äggvispet och avsluta i ostpankoblandningen
Perfekt krispig yta på fisken, sanslöst god blomkålspuré, salt bacon och god svamp. Lördagens middag var en riktig höjdare och på söndagen försökte vi att toppa den genom att panera skreifiléerna med sesamfrön
När jag kokar rotsaker och potatis med intentionen att mosa så blir det ofta ett från början tunnare mos än med enbart potatis så var försiktig med vätskan som ska mixas med
Mixade helt slätt med en större nypa socker och en generös klick smör. För att få lite krisp gjorde jag en sallad på supertunna skivor fänkål blandade med tunna skivor päron
Krydda den med flingsalt, pressad citron och hackad vitlök. Thomas visade lite snabbt hur man kan smida en krok med tillhörande spik, vilken jag även fick med mig hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.