Seg chokladkaka med pecantosca
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pecannötter tycker jag hör den här årstiden till, så därför blev den tredje kakan till jobbets novemberfirande en seg chokladkaka med pecantosca ovanpå. Riktigt gott och en kaka jag kommer att göra många gånger framöver.
  • Toscareceptet är samma som här, från Sju Sorters Kakor, fast med pecannötter istället för mande dål förstås.
  • Seg chokladkaka med pecantosca, 8 portioner 4,5 dl strösocker
  • 2,25 dl vetemjöl
  • 6,75 msk kakao
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 1 nypa salt
  • 3 ägg 225g smält smör
  •  
  • Pecantosca
  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk mjölk
  • 100 g grovhackade pecannötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.