Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kika in och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av mina favoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sig till sin rätt där
Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey. Ett tips är att lägga bakplåtspapper i formen (ovan på degen) och fylla med torkade bönor eller liknande
vaniljsocker med äkta vanilj. Whisky. Ta fram en kastrull och häll i ingredienserna. Stoppa i en kökstermometer i och när den når 130 grader så är den färdig
Nu är mailkorgen tom och jag har hunnit med en massa annat som jag skjutit på. ex mortlad rosépeppar eller grönpeppar (då kan ni dubbla mängden peppar, addera dock gärna lite grovt malen svartpeppar också) Gillar ni inte whisky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.