Skala och hacka lök och vitlök. Dela fänkålen och skär bort rotstocken. Strimla fänkål och savojkål. Fräs lök, vitlök, fänkål och savojkål i gryta med olja utan att det tar färg
Sent i natt kom jag hem från en helt fantstisk semestervecka på Sardinien. Naturligtvis kommer det utförlig Sardinienrapport så småningom när jag hunnit samla ihop mig, men det dröjer nog någon vecka
2 tsk ljus flytande honung - jag tog min ljuvliga lavendelhonung som jag köpte på Sardinien. 2 tsk ljus flytande honung - jag tog min ljuvliga lavendelhonung som jag köpte på Sardinien
Första maj helgen firades med en lânghelg i Sardinien. Seadas/Sebadas kommer ursprungligen frân Barbagia (centrala Sardinien) och frân Logudoro (nordvästra Sardinien) och de âts vid pâsk och jul
I glasen serveras väl kyld Vermentino di Gallura från norra Sardinien. 19 september 2013. -. En krämig mild men smakrik risotto smaksatt av citron och krondill som kan serveras rakt upp och ner dom en egen rätt eller som här i kombination med smörstekt makrill och rödbetor
Jag har aldrig tidigare varit på Sardinien, men det är en ö jag gärna skulle återvända till. Här följer ett högst personligt - och LÅNGT - bildcollage från vår vecka på Sardinien
Kvällen skulle handla om Sardinien. Det bjöds på information om Sardinien, i hela rummet snurrade foton från denna fina ö och vi fick också njuta av lokal musik
Skala och hacka lök och vitlök. Dela fänkålen och skär bort rotstocken. Strimla fänkål och savojkål. Fräs lök, vitlök, fänkål och savojkål i gryta med olja utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.