Havssalt. Lyft av från värmen och tillsätt peston. Tillaga peston. Tvätta basilikabladen försiktigt och lägg dem i en mixer tillsammans med ost, pinjekärnor, vitlök och olivolja
Blanda ihop haricotvertsmed övriga ingredienser, saltaoch peppra. salt, vitpeppar, cayennepeppar. Ansa haricotverts på ändarna och fräs i smör i stekpannan några minuter, rör runt
helst en dag gammalt. Tomat- ochpestoröra. Blanda ihop tomater ochpesto till en röra. Lägg upp lite tomat- ochpestoröra på varje brödskiva och servera genast
Sila av vattnet och blanda pasta ochharicotsvertsmedpeston. HaricotVerts Färsk. Servera pestopastanmed den stekta fisken och riv lite extra citronskal över
Till denna goda och mycket fräscha medelhavsinspereradepotatismedpesto grillade jag endivesallad på grillpanna och smaksatte med olja, citron, vitlök ochbalsamico
Tillsätt salt, en nypa muskotnöt och låt det koka i ett par minuter. Salt enligt behov. Varva fem skikt med béchamelsås, kronärtskocka, potatisoch lasagneplattor
Den började jag med att saltaoch peppra samt bryna i smör i en stekpanna. Jag vispade även ner två st äggulor, en till två matskedar olja, två matskedar smör samt saltoch vitpeppar
Lägg upp på tallrikaroch garnera med en dillkvist. Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Smaka av medsalt. Lägg upp sparrisen ochharicotverts på tallrik. Pancettan ser fet ut där den ligger i disken, men allt det feta försvinner när man steker den och den är otroligt god att strö över fisk eller pastarätter
Lägg också i pestoalla genovese rör om och servera. Pestoalla Genovese Barilla. Ta därefter bort huvudena och lägg i scampin, krydda med lite saltoch dra bort stekpannan från plattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.