Servera laxen med pressad potatis, den goda såsen och grönsaker. Blir mycket godare så. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. häll såsen över grönsakerna o in i ugnen i 10 min i 200 grader, ta ut o lägg i laxen. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Den här galet godamorotslaxen måste ni bara testa att göra. Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Lägg laxbitarna var för sig på en egen foliebädd i en ugnsäker form. Blanda oljan, lime/citronsaften, lite vitpeppar och vitlöken till en marinad och pensla över laxen rikligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.