Saffranskrans med Mandelkräm
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst för söta degar
  • 2 påsar
  • 0,5 g saffran
  • ½ tsk socker
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk socker
  • 1,9 dl socker
  • 200 g rumstempererat smör
  • 3/4 tsk salt
  • 1 vispat ägg
  • 13 dl Manitoba Cream (eller vetemjöl Special)
  • 1 dl russin
  • 200 g florsocker
  • 280 g mandelmjöl, jag mixar mina mandlar
  • 200 gram tärnat smör
  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • ½ krm salt
  • 2 droppar mandelessens
  • 15 min
  • 5 min till
  • 50 g jäst för söta degar
  • 2 påsar
  • 0,5 g saffran
  • ½ tsk socker
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk socker
  • 1,9 dl socker
  • 200 g rumstempererat smör
  • 3/4 tsk salt
  • 1 vispat ägg
  • 13 dl Manitoba Cream (eller vetemjöl Special)
  • 1 dl russin
  • 200 g florsocker
  • 280 g mandelmjöl, jag mixar mina mandlar
  • 200 gram tärnat smör
  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • ½ krm salt
  • 2 droppar mandelessens
  • 15 min
  • 5 min till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.