Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
En hushållsassistent är bra att ha eftersom degen ska knådas länge, hoppas att du har en bättre maskin än Kitchen Aid för den är ett skämt om du inte ska vispa grädde då (köttkvarnen ska vi inte prata om för den klarar bara kokt potatis och file) Tänkte nästan filma när den hoppade runt på diskbänken och nästan jazzade ner i diskhon
Man får inte vara rädd för sprutor. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Skär ner paprika i mindre bitar och lägg i tillsammans med champinjoner + lite av spadet. Men nu när jag är sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jag inte kan göra det även om jag kanske inteVILL
Man tager hvad man haver, så att säga. Det blev inte så illa ändå. Det var kanske inte optimalt men det var vad som bjöds i all hast, vi skulle ju se det nya avsnittet av Game of Thrones
1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Nåja, nog om det och över till maten vi just satt i oss, för hur det än är så måste man försöka få något i magen annars är maninte till någon nytta och stöd för andra i ens närhet
Sikta är, för den som inte vet, när man har torra ingredienser genom en finmaskig sil och lätt "slår" lite på silens sida för att ingredienserna ska åka ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.