När man njuter av nybakade surdegsbaugetter och förbereder sig för utflykt. Anledningen till att man knådar degen länge i bakmaskin är att man vill utveckla glutentrådar och för att degen ska bli elastisk
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Kan man äta muggkakor varje dag. Efter att jag läst Fannys fantastiska inlägg "Det finns en enda sak, som om vi äter, gör oss överviktiga, sjuka och olyckliga" för ett tag sedan har jag gått och funderat på att skriva lite om det här ämnet jag också
När man bakar mjölk- och glutenfritt bananbröd och unnar sig vara lycklig. Det kan vara nog så svårt ibland när oron tar tag i en och man undrar hur länge det kommer att hålla
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar som man kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.