Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Samt min aningen överdrivna veganska philly cheese steak med en cashewostsås. Även om jag är den första att säga att man egentligen kan grilla hur mycket som helst så kan det ibland finnas ett behov av viss hejd på det hela
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
När det dessutom har regnat hela sommaren vilket gynnar både spindlar och svamp (den ene har jag fobi mot och den andre älskar jag, you do the math) så dignar till och med svennebutikerna av ekologisk svamp och kantareller vilket får mig att spontanskriva Halleluja
Då önskade jag mig något krämigt, för även om vi inte äter (animalisk) ost så vill vi som äter hel-vegetariskt faktiskt inte äta torra rätter där osten bara uteslutits
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Det var en vida spridd myt, och inte heller fick de lyssna på klassisk musik som vissa menade. Men med den höga prislappen och låga smältpunkten så blir en ju lite nojig, hur tilllagas det bäst egentligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.