Vispa sedan med elvisp till fast konsistens. Ställ kallt tills de ska serveras. Den här gången ville jag göra en sådan liten mängd mousse att det bara kändes meckigt att krångla med ägg
Sätt in plåten och grädda brödettillsdet får fin färg. Tillsättdet övriga och blanda väl. Ös upp degen på bänken och arbeta denordentligttillsden är jämn och elastisk
Varmrätten var då pulled pork som är fläskkött (går även göra med nötkött) som tillagas på låg temperatur länge tillsdet blir så pass mört att det går att dra isär med två gafflar, varav namnet
Själv föredrar jag att laga fårfiol då benet sitter kvar, det ger den där kraftiga och mustiga smakentill hela rätten, men givetvis går det lika bra medenbenfri stek, man avsätter då bara lite mera tid på att göra såsenordentlig före serveringen, det skall jag återkomma till här lite senare
Låt svalna och ställ in dem i kylentill nästa dag övertäckta med plastfolie. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.