Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än ärså en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
det går rätt fort mot slutet. Gör såhär. så du får ett hål för vaniljkrämen. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Bara för att semestern ärslutsåär inte grillsäsongen över, inte på långa vägar. Häromkvällen bjöd vi hem våra vänner Ylva och Magnus (och deras lille bebis på två månader) på grillat, och då bjöds det bland annat på grillad sparris med parmesansås
Rödspätta är bara så gott. Ärså glad att vi tog oss i väg i dag. För min man var det premiär. Trots att det inte ärså långt dit har jag bara varit där en gång tidigare och det var länge sedan
Den korta versionen lyder såhär. Min mormor bakade mycket ur Sju sorters kakor, min mamma bakade jättemycket ur den, mina mostrar … min syster … och så jag förstås
Fortsätt gärna att öppna ugnen och vädra några gånger mot slutet, det ger bra skorpa. Såhärsåg min surdeg ut efter natten, och det ärsåhär jag vill ha den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.