1 valfritt:
1 tsk mald ingefäraChokladbotten1. Sätt ugnen på 225°. Smält smöret, låt det svalna något. Rör ner socker och ägg.2. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda 10 minuter mitt i ugnen. Gör under tiden kolakokostäcket.Kokostosca3. Smält smör, blanda ner socker, sirap och grädde. Koka 3-4 minuter. Tillsätt kokos och koka någon minut till.4. Häll blandningen på chokladkakan, ställ tillbaka in i ugnen 10 minuter, eller tills kakan fått vacker färg och är lagom kladdig. Låt svalna och skär i rutor.Tips:Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. Små bitar passar perfekt till fikat eller som enkel sötsak efter middagen.
Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna mina härliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha lite ledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.