Ruskasalata är en krämig och smarrig potatissallad med lite gott och blandat i. 1 stor skål Ruskasalata, 6-8 portioner. 1 stor skål Ruskasalata, 6-8 portioner 4 hårdkokta ägg
- Salt, peppar, trocomare/herbamare (örtsalt). (I receptet står det sedan att man ska ha på citronsaft och maple syrup men jag tyckte det blev grymt mycket godare med denna honey/mustard vinaigrette
A simple salad made of broccoli, which gets its creaminess from mayonnaise and quark. The salad goes well as filling in burgers or with vegetarian patties
It can be served as a starter/appetizer or as a lunch salad (but then stuff some more avocados). Rätten kan serveras både som förrätt/aptitretare eller som en lunchsallad (men med fler fyllda avokadohalvor i så fall
Riv fetaosten / salladsosten över grönsakerna och ställ det kallt tills det är dags att servera. Har ni någonsin ätit ”Sopska Salata” (uttalas Shopska Salata)
Bring a large pot of generously salted (use about 1/2 cup kosher salt) water to a boil. Set up an ice bath next to the stove and generously salt (about 1/4 cup kosher salt) that water as well. Peel the stems with a peeler and cut each stem in half lengthwise, then slice into 1/2-inch-thick half-moons. bunch broccoli (about 1 1/4 pounds), ends trimmed
Hej,. Idag är det vårdagjämning och även persiskt nyår, Nouruz. Middagen ikväll var inte speciellt persisk, mer italiensk, frikadeller i tomatsås och pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.