Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och i princip är omäjlig att misslyckas med
Detta frasigt smaskiga recept hittade jag på min favoritsida av inspiration – Pinterest. Ursprungsreceptet var egentligen med Nutella men jag valde att fylla de krispiga rullarna med dulce de leche istället
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Skär kycklingfilé och bacon i bitar. Skala vitlöken och mixa till en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Jag har visst snöat in på med mango och avokado. Jag gjorde ju en god salsa förra veckan och idag provade jag att göra rispappersrullar med samma ingredienser
Självklart ska min goda vän Anna få gästblogga här hos mig. Anna är precis som jag. Hon gillar att provsmaka nyheter, samla på recept, laga mat och baka, speciellt då bröd
Onsdagen kom och gick i en flygande fläng här i köket, knappt hann vi stiga upp och äta frukost förrän det var dags att gå och lägga oss igen, vart tar dagarna vägen egentligen
Skär kycklingfilé och bacon i bitar. Skala vitlöken och mixa till en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Hösten rullar in över oss. Temperaturen sjunker, mörkret kommer tidigare men luften är hög och skön. Sammantaget kan även hösten vara underbar om man bara får möjligheten att stanna upp och njuta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.