Rostbiff med potatis och Körsbärssås (Crock-pot)
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ kg rostbiff, 2 gula lökar i klyftor, 3 morötter i bitar, 2 dl vatten, 1 dl rödvin och en buljongtärning i Crock-pot. Låg värme i 9 h på timer! Gissa om det doftade underbart i stugan när man öppnade dörren 7 h senare!? Då var köttet redan så mört så det föll isär…
  • 1 st schalottenlök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 1 dl steksky
  • 1 dl vatten
  • 2 dl rödvin
  • ½ dl körsbärssirap
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.