Leczo med kokt potatis och rostbiff
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 klyftor vitlök, krossade
  • 13 msk olivolja
  • 1500 g rostbiff
  • 12 dl köttbuljong
  • 1250-500 g tomater, passerade eller krossade
  • 14 lagerblad
  • 13 krm salt
  • 11 tsk cayennepeppar
  • 1 potatis
  • 11 gul paprika
  • 11 grön paprika
  • 11 röd paprika
  • 15 klyftor vitlök, krossade 3 msk olivolja 500 g rostbiff 2 dl köttbuljong 250-500 g tomater, passerade eller krossade 4 lagerblad 3 krm salt 1 tsk cayennepeppar potatis 1 gul paprika 1 grön paprika 1 röd paprikaGryta
  • Fräs vitlöken på medelvärme med halva oljan och putsa köttet i kuber. Lägg vitlöken och köttet i en ugnssäker gryta. Häll i halva buljongen, de passerade tomaterna, lagerbladen, salt och peppar. Låt laga med lock i ugnen i cirka 1,5 timme. Koka potatisen mjuk och häll av vattnet under tiden. Smaka av köttet efter denna tiden, det ska vara mört. När köttet är mört lägger du i hackade paprikor. Låt grytan stå i ugnen i cirka 20 minuter till och ta sedan ut grytan och häll i potatisen, rör runt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.