Haha typiskt. Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet. Stäng av ugnen och låt marängen kallna. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Få dem att smaka olika med kryddning och fyllning, nästan allt funkar. Som här där biffarna har en Saltimbocca-inspirerad fyllning med skinka och salvia
Det är en marängrulle som innehåller mandel, och är fylld med grädde och frukt eller bär. Smaken var super och den hade strykande åtgång, både hos stora och små
En läskigt rosa kycklingfärssås, men väldigt god och annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. Till lunch idag var det ett paket kycklingfärs som stod och framme och som skulle ätas upp
Den skulle vara vit ochrosa med dekortaioner som krona, rosett, blommor och hjärtan. Jag har precis lagt sista handen på veckans och månadens sista tårta
Eftersom ingen i vår familj är några större gräddälskare och just princesstårtor brukar ju drypa av grädde så täckte jag tårtan med vnailjkräm innan marsipanlocket lades på
Till midsommar blev det en enkel tårta i rosa maräng. Med hemkokt chokladkräm, vispad grädde och massor av färska svenska jordgubbar blev det riktigt kalasgott
Fick supersöta rosa rosorInnan idag lovade jag ju att återkomma med vad jag lagade för födelsedagsmiddag och ibland går det alldeles utmärkt att köra en favorit i repris
Rosa frosting. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i muffinssmeten
(Gluten- och sockerfri. Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Jambalaya har rötter både i Karibien och kreolska Louisiana med spanska och franska influenser. Traditionellt ska det ingå kött, grönsaker, buljong och ris i en jambalaya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.