4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kantskär och smula brödet, blanda med skinka, ost, persiljehack och pressad vitlök. Det är så kul med recept och jag gillar matlagning, ibland blir det bra och ibland inte
Servera gärna medpersiljehack över och bröd till. Slå i burktomaterna med spad och allt. Smaka av soppan med pressad vitlök, apelsinsaft, salt och peppar
Smaka av med lite pressad citron och salt och peppar, och vänd ned persiljehack och dillhack. Jag är lyckligen hemma igen efter några fantastiska dagar i Warszawa tillsammans med en av döttrarna, men efersom jag kom hem mitt i natten och inte i säng förrän en bra bit på den här sidan midnatt har jag förstås inte hunnit samla ihop varken mig själv eller något Warszawainlägg
Krydda med salt och peppar. Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar
Krydda med salt och peppar. 1. Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar
Ta upp paprikan med en hålslev och spara oljan i stekpannan. Rulla ihop kycklingfiléerna från långsidan så att de omsluter fyllningen och fäst med en tandpetare
Skala och finhacka löken och fräs den i stekpannan på medelvärme. BARBROS ROSÉPEPPARFILÉMEDPERSILJEHACK4 portioner400 - 500 g fläskfiléolja att steka isalt, vitpeppar1 stor gul löksmör2 dl crème fraîche1 dl vispgrädde2 msk chilisås½ msk Worcestershiresås½ msk soya1 pressad vitlöksklyfta1 msk rosépeppar, stött i mortelhackad persiljaSkär filén i knubbiga skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.