Lite snacks till helgen är ju inte fel och dessa salamichips är väldigt enkla att göra. Salamichips. Goda att äta som de är eller ha som tillbehör till soppan
Lägg i pasta och krydda med tomatpuré, timjan och peppar. Koka ytterligare 10 min och smaka av med salt. Strö över persilja och servera med ett gott bröd 300 g kassler i tärningar
Så vad göra med all denna korv. Salamichips, såklart. Förmodligen lika onyttigt som chips, betydligt saltare och kladdigare men med en distinkt smak av gris som inga chips någonsin kan emulera
Parmesanchips med tranbär och pistagenötter, salamichips & fänkålsdipp. Finhacka purjolök och blanda med bacon, hackad skinka, philadelphiaost, créme fraiche, chilisås och svartpeppar
Bärig, ungdomlig smak med inslag av skogshallon, mörka körsbär, örter och lakrits. salamichips. Det kanske inte var så länge sedan jag bloggade om en plockbricka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.