Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Varm risonisalladmed kräftor, sparris och citronsås. Min man är bra på många sätt bland annat så jobbar han hårt med allt det där tråkiga som behövs göras som att måla huset
Koka upp vattnet, tillsätt salt och risoni. Låt koka på lagom värme ca 11 minuter. Skär under tiden tomater i halvor, strimla purjon, och skär paprikorna i mindre bitar
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Den här risonisalladen är både nyttig och god, och kan ätas varm, ljummen eller kall. Igår chockade jag mig själv och min matrepertoar med att göra något helt nytt
Smaka av med salt och peppar. Servera med lite isbergssallad eller kruksallad. Strimla 1 rödlök tunt och skär 200g soltorkade tomater och blanda det med risonin i dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.