Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Strimla paprikorna. medelstor. Blanda allt med lagen och koka svagt i ca 10-15 min. 5 stora paprikor. Blanda i en kastrull allt utom de 3 sista ingredienserna
• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av osten. Det behöver inte vara krångligt att fixa till en lyxig middag, köttfärsfyllda paprikor är ett bra exempel
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. 3 paprikor i olika färger. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Fyll paprikornamed färsen. Tillsätt löken och vitlöken och låt den fräsa med tills den är mjuk. Dela paprikorna på längden och ta bort mellanväggar och frön
En annan bra grej är att man kan förbereda ända fram till att man har fyllt paprikornamed färsen. En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfyllda paprikor
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap med Keso smaksatt med grillad paprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Skala och hacka lök och vitlök och låt fräsa med. Skär av ett lock på paprikorna och kärna ur dem. Späd med vatten och krossade tomater och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.