16 november
2014, 17:38Då har vi smaskat Ris a la Malta med hemkokt bärsås!! Linus och Micke åt tre portioner...Micke som förr avskydde det!!!Ris a la Malta
(endast hälften används till ris à laMalta). Men suget efter dennaklassiska juldessert blev alldeles för stort så det varbaraattställa sig medstorakastrullen och börjakokaris Och underbart gott blev det
Risalamalta behöver inte serveras i djupatallrikar, det räcker gott & väl med lite mindre mått. Den här varianten är len och krämig, medmassasmakavvanilj och självklartmedkonserverademandariner till
Lika stor tradition som själva lutfisken är efterrätten - mormor serveraalltidRisalaMalta till efterätt, och den ska enligt henne serverastillsammansmedinlagda persikor, för det är hon uppväxt med
Gjorde nyligen Ris à laMalta för första gången. Blanda den med gröten, florsockret och vaniljsockret. Haraldrig riktigt trott att det är nåt jag skulle gilla… men oj vad gott det var
Serveraris à lamaltanmedsaftsås. Jaghar inte bestämt mig ännu men det kanske blir mozarellabiffar (tack till Niklas Blohm för tipset) med nåt gott till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.