Leilas ris á la malta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 l risgrynsgröt, hemkokt
  • 5 dl vispgrädde
  • 3 dl matyoghurt
  • 1 st vaniljstång, färsk
  • 0,5 sats apelsinpuré (se nedan)
  • 0,5 st apelsin, med skal
  • 3 dl florsocker
  • 500 g hallon, frysta
  • 0,5 dl råsocker
  • 1 tsk ingefära, malen
  • 1 kruka mynta, färsk
  • 2 l risgrynsgröt, hemkokt 5 dl vispgrädde 3 dl matyoghurt 1 st vaniljstång, färsk 0,5 sats apelsinpuré (se nedan)
  • Apelsinpuré 0,5 st apelsin, med skal 3 dl florsocker
  • Ingefärsrörda hallon 500 g hallon, frysta 0,5 dl råsocker 1 tsk ingefära, malen 1 kruka mynta, färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.