Ris à laMalta på LCHF-vis. Håll tillgodo för här har ni ett Ris á laMalta recept. Blandaris, grädde, mjölk, kanelstång och vaniljpulver/vaniljstång i en kastrull
Ris à lamalta ur boken Bakglädje och LCHF. Vadjagharsaknatris à lamalta till jul. Blandaris, vispgrädde, mjölk, kanelstång och vaniljpulver/vaniljstång i en kastrull
RisalaMalta på julafton är ett måste. Personligen är jag inte ett dugg förtjust i den andravarianten som kallasapelsinris, där apelsinsaft och skurnaapelsinbitar ingår
Chokladpastej. Ta ut pastejen och låt den svalna helt. Koka grädden med Philadelphiaosten, tillsätt ägget och häll det försiktigt i chokladen och mixa smeten slät med en stavmixer
Lika stor tradition som själva lutfisken är efterrätten - mormor serveraalltidRisalaMalta till efterätt, och den ska enligt henne serverastillsammans med inlagda persikor, för det är hon uppväxt med
I helgen harjagvaritaningenokontaktbar tyvärr, jagharspenderat ett pardagarhemma hos minaföräldrar för att dels firafarsdag och dels planera min pappasfödelsedagsfest, som inträffarnästa helg (han fyller nämligen nu på torsdag)
Jag gjorde alltseparat och förde sedantillsammans det i wokpannan med blomkålsriset. Efter att vi var i Spanien så harjagvarit sugen på attgöra en paella på lchf vis
VispaMilda vispen och blanda den med gröten. Smaksätt med strösocker och vaniljsocker. Skala och skär apelsiner och grapen i hinnfria klyftor eller bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.