Ris á la malta med lyxig elegans
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl vispgrädde
  • 250 g risgrynsgröt
  • 1 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  •  
  • Körsbärssylt
  • 1 burk urkärnade körsbär
  • ¾ dl vatten
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1½ dl syltsocker
  •  
  • Pistaschgranola
  • 1 dl havregryn
  • 2 msk kokosflingor
  • 1 dl pistaschmandel
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk rapsolja
  •  
  • Garnering
  • 2 dl bär
  • t ex körsbär
  • björnbär eller hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.