Kvällens middag blev en riktigt nyttig och god broccolipaj. Riktigt gott pajskal. Quinoan och rismjölet gör pajskalet riktigt krispigt, smakrikt och gott
Pizzasallad på restaurang har aldrig varit någon favorit hos mig. Jag bestämde mig dock för att göra pizzasallad förra lördagen då vi hade några vänner över på spel och pizzakväll
Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Blanda ihop allting ordentligt, helst med händerna så att det verkligen saftar sig riktigt. Pizzasallad är bland det vanligaste som finns på alla salladsbord i Sverige
En riktigt god gryta låter lite väl enkelt men det är just vad den här grytan är. riktigt god. En riktigt god gryta (4-6 portioner)600g grytbitar av valfri sort (jag tog sojabitar)
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
När han besöker köket, av någon annan anledning än att äta, brukar han för det mesta plocka lite med disken, brygga kaffe, poppa mikropopcorn, riva morötter och göra sitt stora paradnummer, som är pizzasallad (vilket han för övrigt är jättebra på att göra)
Idag åt vi en riktigt nyttig ost- och skinkpaj. En riktigt nyttig ost- och skinkpaj. Det är så sinnessjukt gott med en krämig ostpaj med valfri fyllning
Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke. Dressing. Koka upp olja, vinäger, vatten, socker, salt, peppar och oregano i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.