1 Ev.
citronklyftaSå här gör du Strimla vitkålen, gör det enkelt med en osthyvel. Blanda den finstrimlade vitkålen med olja, vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Vill du mjuka upp vitkålen lite extra kan du knåda in ingredienserna med händerna. Ett annat alternativ är att värma vinäger, olivolja, salt och peppar + 1/2 msk vatten och sedan hälla det över vitkålen. Extra nyttig blir din pizzasallad med ett stänk citronsaft - men det tillägget är så klart valfritt. Spara recept 2 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 837
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.