1 Ev.
citronklyftaSå här gör du Strimla vitkålen, gör det enkelt med en osthyvel. Blanda den finstrimlade vitkålen med olja, vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Vill du mjuka upp vitkålen lite extra kan du knåda in ingredienserna med händerna. Ett annat alternativ är att värma vinäger, olivolja, salt och peppar + 1/2 msk vatten och sedan hälla det över vitkålen. Extra nyttig blir din pizzasallad med ett stänk citronsaft - men det tillägget är så klart valfritt. Spara recept 2 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 837
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Bästareceptet på sockerkaka Skriv utFörfattare. Vem gillar inte en saftig sockerkaka. Vi delar med oss av vårt favoritrecept samt tips på hur du får den luftig och saftig
Med sjuka barn hemma så är det bra med lite pyssel. Jag letade fram ett recept på "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
Vi ger dig bästareceptet. BÄSTARECEPTET PÅ SCONES Skriv utFörfattare. Receptet nedan gäller för 8 st. Snön yr och temperaturen har tagit ett par rejäla kliv neråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.