Riddarbageriets surdegsbröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Surdeg av vete
  • 4 dl vatten
  • 5 1/2 dl vetemjöl
  •  
  • Surdeg av råg
  • 4 dl vatten
  • 4 1/2 dl rågmjöl
  •  
  • Bröddeg
  • 3 dl vatten
  • 6 1/2 dl vetemjöl
  • 3 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 1 dl surdeg av råg
  • 1 dl surdeg av vete
  • 1/5 pkt jäst
  • 1 tsk ljus sirap
  • 1 msk salt
  • 4 dl russin
  • 2 dl torkade aprikoser (om de är hårda - lägg dem i ljummet vatten i 10 minuter)
  • 4 dl valnötskärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.